Yli 90€:n tilaukset toimitukuluitta Postin pakettiautomaatteihin.

Kotten


KOTTEN tarina

Ruotsalainen Robert Kraft luki viikon vinkin naistenlehdestä. Vinkki: Muista kerätä käpyjä, kun seuraavan kerran kuljet metsässä. Kasta ne sulaan kynttilävahaan, niin saat hyviä sytytysaineksia.

Robert piti ideasta, muttei ollut tyytyväinen tulokseen. Monien kokeilujen ja kärsivällisyyttä vaatineiden yritysten jälkeen hän loi täydellisen reseptin, miten käpyjä piti käsitellä, jotta niistä tulisi täydellisiä sytykkeitä. Robert myös totesi, ettei hänen tarvinnut kerätä käpyjä itse. Metsäteollisuus näet keräsi miljoonia käpyjä saadakseen niistä siemenet metsien istutukseen. Kun siemenet oli poistettu, käpyjä ei käytetty mihinkään, korkeintaan joskus kotioloissa lämmitykseen.

Käpyjä on monenlaisia, erikokoisia ja -värisiä. Jokainen käpy on yksilö. Kun kävyt ovat avautuneen ja pudottaneet siemenet, ne ovat täyttäneet luonnon alkuperäisen tarkoituksen. Jäljelle jäänyt tyhjä käpy on luonnollinen aine sytyttämään tulen turvallisesti ja nopeasti. Saat humisevan tulen ja täydellisen hiilloksen.

Aseta käpy aukinaiset suomut alaspäin ja jätä alle hyvin ilmaa. Anna kävylle kipinä, niin kohta sinulla on hehkuva tuli ja miellyttävä kuumuus. Nauti!Tuotemerkin kaikki tuotteet